Asuminen Kurikassa

Rakenna unelmiesi koti Kurikkaan

Haluaisitko asua taajaman palveluiden läheisyydessä vai idyllisten maaseutukylien rauhassa? Lähellä Seinäjokea vai Vaasaa? Jättisuurella tontilla luonnon helmassa vai nykyaikaisella asuntoalueella mukavien naapurien läheisyydessä? Kurikkaan muuttajalla on varaa valita. Yksi asia on varma: luonto on aina lähelläsi.

Kurikka sijaitsee erinomaisella paikalla valtatie kolmen varrella. Täällä on edullista, rauhallista, turvallista, ja väljää asua, mutta saman aikaan meillä on monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Siis kaikki hyvän arjen ainekset! Ja sitä, mitä meiltä ei Kurikasta löydy, löytyy takuulla lähellä sijaitsevista maakuntakeskuksista Seinäjoelta ja Vaasasta – joihin on meiltä ihan lyhyt matka.

Täältä löydät takuulla unelmiesi tontin: tarjolla on runsaasti tontteja Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan taajama-alueilta, maakuntakeskusten läheisyydessä sekä vireissä maaseutukylissä.

Jos haluat kuulla lisää tonteista tai rakentamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse tontit@kurikka.fi tai puhelimitse p. 06 4513 555.

Etsitkö kotia taajamasta? Tutustu viihtyisiin asuinalueisiimme.

Haluatko asua maaseudulla? Löydä unelmiesi kotikylä Kurikasta.

Löydä valmis koti Kurikasta

Vuokra-asuntoja voit etsiä täältä:

Myytäviä asuntoja voit puolestaan selailla täällä:

Tutustu myös: