Monien mahdollisuuksien kampus

Kurikan kampuksella opiskelevat sekä lukiolaiset että ammatillisen oppilaitoksen Sedun opiskelijat. Keskusaula kahvilapalveluineen tarjoaa kohtaamispaikan kaikille kurikkalaisille, ja muuntautuvissa tiloissa voi järjestää niin erilaisia kokouksia, juhlia kuin tapahtumiakin.

Vuonna 2019 valmistunut Kurikan kampus tarjoaa hulppeat puitteet opiskeluun. Samassa rakennuksessa opiskelevat niin Kurikan lukion kuin ammatillisen oppilaitoksen Sedun opiskelijat. Sedussa painottuvat vahvasti rakentaminen, turvallisuusala, sekä ict-, media- ja viestintäalat.

Avoimet oppimisympäristöt ovat muunneltavia ja helposti yhdisteltävissä, mikä helpottaa lukion ja Sedun tiivistä yhteistyötä. Ammatillista koulutusta varten toteutetut työskentely-ympäristöt ovat ensiluokkaisia.

Siirry kampuksen verkkosivuille.

Rakennuksen sydämen muodostavat suuri keskusaula sekä siihen liittyvät monitoimitilat, jotka kokoavat eri alojen opiskelijat yhteen ja luovat uudenlaisia kohtaamisia sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta Kampuksen opiskelijoille. Aula kahvioineen toimii ruokasalina ja opiskelijoiden kohtaamispaikkana sekä erilaisten tapahtumien näyttämönä. Lähellä sydäntä on eri koulutusalojen yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja ja kauempana siivissä työsaleja ja erityistiloja ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Tiloja ja palveluita moniin tarpeisiin

Kampus palvelee opiskelijoiden lisäksi useita muitakin tahoja. Rakennuksen pääaula, liikuntasali ja muunneltavat luokkatilat soveltuvat muun muassa urheilutapahtumien, juhlien ja kokousten järjestämiseen.

Kurikan Kampus on myös kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa palvelee kahvila ja kirjastopiste. Ammatillisen oppilaitoksen laadukkaat ja ammattimaiset tilat palvelevat myös yritysten tarpeita.

Muita opiskelemisen mahdollisuuksia

Kurikassa on kolme lukiota: Kurikassa, Jalasjärvellä ja Jurvassa. Lisäksi koulutuskeskus Sedu mahdollistaa valmistumisen kymmeneen eri ammattiin. Vapaa-ajalla erilaisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavat Kurikan kansalaisopisto ja Kurikan musiikkiopisto.

Lue lisää Kurikan koulutusmahdollisuuksista.